Boek
Nederlands

Het Libby Garrett-project

Kelly Oram (auteur), Lia Belt (vertaler)
+1
Het Libby Garrett-project
×
Het Libby Garrett-project Het Libby Garrett-project
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 12-14 jaar
Libby is verslaafd aan haar populaire vriendje Owen, maar ziet niet dat hij haar vooral gebruikt voor de seks. Haar vriendin Avery bedenkt een plan: om van Owen af te kicken moet Libby een twaalfstappenplan doorlopen. Daarvoor schakelt ze de hulp in van Adam, maar ze weet niet dat hij al jaren een crush op Libby heeft. Vanaf ca. 15 jaar.
Titel
Het Libby Garrett-project
Auteur
Kelly Oram
Vertaler
Lia Belt
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The Libby Garrett intervention
Uitgever
Utrecht: Uitgeverij De Fontein Jeugd, © 2022
319 p.
ISBN
9789026163845 (paperback)

Besprekingen

Een vermakelijke jongerenroman over verliefheid en verslaving. Libby Garrett is verslaafd aan haar populaire vriendje Owen, maar ziet niet dat hij haar vooral gebruikt voor de seks. Avery en haar vrienden maken zich zorgen. Als zij niet gauw iets doen, blijft er van de vrolijke, zelfverzekerde Libby niets over!
 Avery bedenkt een plan: om van haar Owen-verslaving af te komen, moet Libby het twaalfstappenprogramma van een afkickproces doorlopen. Als begeleider strikt ze Adam, die in hun favoriete koffietent werkt. Ze weet alleen niet dat Adam al jaren een crush op Libby heeft. 'Het Avery Shaw-experiment’ is geschreven vanuit de perspectieven van Libby en Adam in een humoristische, hedendaagse stijl. Kelly Oram (1981) is een Amerikaanse schrijver van young adult en new adult-romans. ‘Het Libby Garrett-project’ is het los te lezen vervolg op haar eerdere boek ‘Het Avery Shaw-experiment*’. Voor alle tieners die worstelen met zichzelf en met de liefde vanaf ca. 15 jaar.