De bib #SamenErDoor

Mis je stilaan de gezelligheid van de bib en het snuisteren tussen de rekken op zoek naar nieuw leesvoer?

Het slechte nieuws is dat de bib door de verlenging van de Corona-maatregelen nog een poosje gesloten blijft, maar... er is ook goed nieuws! Vanaf maandag 6 april kan je bij ons terecht voor een tijdelijke en gloednieuwe afhaaldienst.

Je kan boeken of andere materialen aanvragen door een mailtje te sturen naar bibliotheek@hooglede.be. Vermeld daarbij zeker de volgende info: voornaam + familienaam + telefoonnummer, de titels die je wil lenen en op welke momenten je kan langskomen om deze op te halen. Raadpleeg eerst onze catalogus even om te kijken welke materialen beschikbaar zijn.

Wij geven je een seintje van zodra de materialen klaar liggen voor jou. Afhalen kan vanaf maandag 6 april op het door ons afgesproken tijdstip, enkel in de hoofdbib in Hooglede (Infopunt Trimard - Marktplaats 24).
Hou er rekening mee dat je géén boeken kan aanvragen die aanwezig zijn in de uitleenpost Gits.
Tip bij het zoeken in de catalogus: vink bij het tabblad 'filialen en collecties' even 'hoofdbibliotheek' aan zodat je enkel materialen te zien krijgt die in Hooglede aanwezig zijn.

Tijdens de sluitingsperiode van de bibliotheek riskeer je geen telaatgeld en we hebben je maximaal te ontlenen materialen tijdelijk opgetrokken tot 20 exemplaren.
Vanaf maandag 20 april kan je ook de boeken die je uitgelezen hebt, terug inleveren via de inleverbox die in de inkom van Infopunt Trimard staat.
Na 3 dagen worden de boeken in deze boxen door ons ingenomen en verdwijnen de materialen van je bib-pasje.

Veel leesplezier, samen komen we door deze vervelende periode. Zorg goed voor elkaar!